lmf

white

Kategori: Allmänt

hejheeej! 

Ska snart sätta på en rulle och sen sova efter det tror jag, är faktiskt trött.. så får det allt bli! 
Fick idag min nya iphone, en vit 4s denna gången! Blir super detta, hade inte klarat mig länge till utan min pärla. Så det är fint det. Imorgon skulle jag träffa Vilma tror jag, om jag inte är helt ute och cyklar. Såatte jaa, har inget mer på hjärtat nu. 
Hörs mer imorgon!
 

har försökt att vara allt på samma gång.

Kategori: Allmänt

hej på er folks!!

Ligger i sängen och lyssnar på Melissa Horn, hon har nog den mest sövande musiken asså! Somnar alltid till hennes låtar, så testa deeet!!
Japp, men har som vanligt vart i skolan, alla förutom spanskagruppen slutade 2 och vi 3.. och när jag ska gå hem så ska det självklart typ spöregna..!! Tur att David bor såpass nära mig så han kom med paraply, hade ju sett upp som en jäkla pudel i håret när jag kom hem annars haha. Jaa, sen har jag softat, somnade i 2 timmar bara sådär. Har även ont i halsen.. så det suger ju rätt mycket.. menmen what to do. 
Underbara fredag imorgon också, hääärligt!! jaja hörs mer imorgon, nu ska jag sova!
 

jag vill minnas det jag en gång glömde bort

Kategori: Allmänt

hej!

Sitter och filisoferar på livet, tänker på allt möjligt. Jävligt jobbigt förtillfället.. 
Jaja vart i skolan fram till 2, gick hem och har inte gjort så mycket sen dess. Har beställt en ny mobil iallafall! Så den kommer någon gång nästa vecka, så det är gott det. 
Har inget mer att skriva nu, ska nog ner och ta bort sminket osv! Hörs mer imorgon.
 

paddlingen!

Kategori: Allmänt

Så då är jag hemma efter paddlingen med klassen. Eller kom hem vid 1 kanske men har imellan det sovit och duschat. Japp kan ju berätta lite om padldingen då. 
Vi paddlade från Munkedal till Viksjön tror jag det hette tog ungefär 2 timmar och ja det var rätt jobbigt. Kom iallafall fram då vi satte upp tält osv, tältade med Moa, Lina och Emma. Sen så tänkte jag, Moa, David och Joel dra ut på en paddlingtur. Då jag och Moa satt i mitten utav kanoten. Bakom mig satt David och började gunga/vingla i kanoten så vi till slut välter med kläder på och allt.. Och jag till ett smartas hade ju såklart med mig mobilen ut. Så den är helt sönder nu, går inte att starta. Så det går ju inte att få tag i mig via mobilen nu iallafall. Men kvällen för övrigt jag tvärskön asså. Var med goe folket i klassen osv. Somnade vid 1 typ haha var skittrött, dock vaknade man ju lite då och då. Och sen imorse paddlade vi hem igen. Och nu har jag ont lite överallt. I benen, ryggen, nacken, halsen, huvudet. Kommer ha en jävla träningsvärk imorgon iallafall. 
Ska kolla på film nu iallafall, hörs senare antagligen! Och nu komme ju inte bloggningen bli lika bra med tanke på att jag inte kan mobilblogga..
 
Alla bilderna är lånade av Lina Läckström
 



14

Kategori:

för idag är jag 14 år! grattis till mig!!

fika!

Kategori:

Födelsedagsfika med familjen!

50 minuter

Kategori: Allmänt

njuter utav mina sista 50 minuter som 13 år. 
 

dagens jag

Kategori:

cake

Kategori: Allmänt

Världens bästa vän har gjort finaste födelsedagstårtan till mig!

''kalas''

Kategori: Allmänt

hallå ja!

Sitter just nu och väntar på att farmor och farfar ska komma. Då åker jag och farmor ut till torp och shoppar. Får det istället för presenter. Så då får jag välja lite utav det jag vill ha liksom. Rätt smidigt så. Efter det kommer mina fina Moa till mig med tårta och grejor och firar mig!! Så sover även hon här, mysigt. Japp så ligger det till. Hörs!
 

dagens outfit

Kategori: Allmänt

jag har tröttnat på att vara likadan

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och sova tänkte jag! har ju en himla ''rolig'' skoldag framför mig imorgon... Ne inte så men det är ju fredag så who gives a fuck! Jaja hörs mer imorgon puddingar!!
 

när jag blir arg ger jag igen, jag undviker sanningen

Kategori: Allmänt

hallå folks!

Sitter just nu och lyssnar på Melissa Horn och skriver med en going på skype. Vart en vanlig dag i skolan, hade ju sovmorgon också så det var gott de. Men skönt att det redan är fredag imorgon också! Snart helg och på söndag fyller jag år! wihooo!
Så imorgon kommer min farmor och farfar, faster,hennes man, mina kusiner och Moa hit och firar mig! Ska bli kul deeee. Japp men nu får ni ha det bra så hörs vi väl senare. puss!

vi säger som så

Kategori: Allmänt

Nu drar jag igång One Tree Hill och ska efter det sova tänkte jaag! Så jag säger redan nu godnatt!
 

vart jag än går

Kategori: Allmänt

holaaa!
 
sitter och snackar skype med Moa. Go prick hon! Funderar just nu på att gå ner och göra te till mig.. Haha gillar det väl inte sådär jättemycket men min hals ska bli bättre. Har ingen lust alls att bli sjuk faktiskt. Så att så får det nog bli. Slänger säkert upp något mer senare. puss!
 

inte kul

Kategori:

mår ej bra.. usch fryser, ont i halsen osv. Fyfan, orkar inte vara sjuuuuk.. Ska ändå försöka ta mig till skolan imorgon. Har ju sovmorgon imorgon till 9 haha alltid något!

dagens jag!

Kategori:

svenska hollywood fruar

Kategori: Allmänt

Äntligen är bästa serien igång igen! kl 21.00 sitter jag bänkad framför tv. Wihooo!!
 

tierd girl

Kategori: Allmänt

hallå! Vaknade för en stund sen..haha. Nu börjas det igen, kommer hem från skolan och är trött. Går och lägger sig i sängen och då somnar man och kan sen inte sova på kvällen. Mycket bra gjort mycket bra. Jaja inte så jobbig dag i skolan idag heller faktiskt. Tog skolfoto som sagt, hoppas på att det blev bra. Troligtvis inte. Imorgon slutar jag två om jag inte mins helt fel så det är gott de. har nu inget mer på hjärtat, så hörs senare!
 

godnatt

Kategori: Allmänt

nu går jag och lägger mig!!
 

avklarad

Kategori: Allmänt

Så då var första skoldagen avklarad. Det var dock en helt meningslös dag i skolan.. Vi gjorde inget speciellt alls. Fick reda på vart vi skulle ha våra skåp osv men inte mycket mer. Slutade iallafall 2 idag, efter det drog jag ut till torp med Moa. Träffade Anton en liten stund också, så satt och snackade med han lite. Sen kom även Elsa till torp så då var vi där med henne. Och sen även Paulina lite. 
Imorgon ska vi iallafall ta skolfoto.. åhh kill me. Har ALDRIG blivit bra på något skolfoto. Sen har jag världens beslutsångest om vad jag ska ha på mig också. Haha jävla problem man kan ha eller. Jaja men jag bloggar säkert mer sen, se yaa guzzar.
 

skola imorgon.

Kategori: Allmänt

Ångesten är på hög nivå just nu! Vill inte börja skolan, vill inte få läxor, vill inte ha prov och jag vill inte ha betyg!! Är fruktansvärt nervös inför betygen asså.. Herregud. Men men what to do. 
Ska snart sova tänkte jag, iallafall försöka! Ska bara se klart one tree hill och sen blir det sängen! 
För imorgon väntas en mycket rolig skoldag.. Haha åh herre.. Jaja men vi hörs mer imorgon godingar. 
 
En bild på mig, mamma och min bror. Älskade Thailand, gud vad jag saknar det.
 

med en vän

Kategori:

Goe kycklingsalladen med Vilma!

back as brunett!

Kategori:

Blev brunett i torsdags som sagt! Är riktigt nöjd!

go dag

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lite snabbt dra min dag igår och sen ut i solen! 
 
Igår så gick jag ju som sagt och mötte upp Saini, Påhlzon och Erik. Drog oss vidare mot Unda där också Höög och Ohlsson var. Sen gick vi viadre till ett berg typ och badade där. Efter att ha varit där i kanske 1 och en halvtimme eller något så gick vi vidare till Ö&B där alla skulle köpa godis typ. Sen splittrades halva gänget så jag Emma, Saini, Påhlzon och Erik gick hem till Påhlzon och softade dr ett tag. Vid halv 5 så skulle Emma iväg och köpa en ny mobil så jag följde med då. Åkte hem till mig efter det och var där ett tag, då bakade vi även muffins.  Gick ut och mötte upp David (Saini) och gick ut med han ett tag, sen vid 11 skulle hemma hem så vi följde henne en bit och sen gick vi hem till os igen! Hade iallafall en störtgo dag igår! Så tack alla för det!
Idag så ska jag vara med Moa och även göra slingor vid 3. Ska göra mörka slingor denna gången! Får se hur det blir detta. Efter det drar jag tillbaka hem till Moa, vad vi ska göra får ni se då!
Hörs sen mina friends.
 

strandeeeen!

Kategori:

Nu drar jag och möter upp Emma, David, David och Erik! Nu jävlar ska årets första dopp bli gjort!!!

godnatt folket!

Kategori:

Nu säger ett par trötta tjejer godnatt! Vi ska upp kl kvart över 8 imorgon... mmh kuuuul..!!

inlägget "överby"

Kategori:

det var någon som undra vari från den tröjan var, angående inlägget "överby" Och den köpte jag på M&Q.

hos Nathalie!

Kategori:

sitter nu hemma hos Nathalie! Vi har nyss varit ute på en cykeltur. Cyklade och köpte lite gott såhär till kvällen. Så nu till kvällen blir det nog att se film oså! Imorgon ska jag då fan sola då det ska bli jättebra väder!! Ska ju iallafall vara lite brun till skolan på måndag! Usch världens ångest har jag... men men, vaa att njuta dem sista dagarna nu! vi hörs sen!

Haha söte som sitter och håller om sin nalle..

goodnight!

Kategori:

Nu hår jag och lägger mig! Tänker alldes för mycket just nu.. mer än vad mitt huvud klarar av haha!
Hörs mer imorgon!

my days

Kategori: Allmänt

hallå folks!! 

Emma sov här inatt! Igår kväll var vi med David och David en stund, riktigt goa killar!! Senare mot kvällen tog vi oss en tripp till torp för att köpa lite smått och gott till kvällen ni vet. Så kollade vi på film oså på kvällen. När klockan började bli halv 1 tog vi oss en kvällstur ute. Var ute till 2 ungefär då det började bli lite smått kallt ute. Sen glodde vi en till film och sen vart det sängen för trötta tjejeer!!
Kan ju dra dagen och då. Vi vaknade runt 11 (iallafall jag) Drog upp och käkade lite frukost. Fixade oss lite drog oss bort mot trestads mobiler, för Emma skulle lämna in sin phone. Sen hem igen. När klockan blev halv 5 gav vi oss ner till Undavallen, för jag skulle lämna mitt matchställ eftersom att jag nu har slutat fotbollen för er som inte visste det. Konstigt nog var det lite sorgligt haha. Men men what to do. Ska börja i dans med Moa och sen skulle jag kanske börja träna med Amanda, lika bra kan ju inte ligga hemma och gå upp i vikt liksom haha. Nej men sen gick vi hem igen och drog en cykeltur på det mot kvällen. Och nu har Emma åkt hem. Ska sen ta en tur på bandet tänkte jag i mina nya träningsshorts som jag köpte igår! Får dock se om jag orkar nu på kvällen.. Imorgon ska jag iallafall träffa Nathalie och även sova hos henne, så får se hur det blir med bloggning då! Jaja nu blev det ett väldans långt inlägg! Bloggar säkert senare!

överby

Kategori:

var en sväng på överby förut med mamma. Köpte detta, inte bra bilder.. men jag hittar inte laddaren till kameran..

Words, Johnny Depp

Kategori:

one tree Hill

Kategori:

Bästa Bästa Bästa Bästa

halv 12

Kategori:

blev sugna på kladdkaka.. Så vi ställer oss och bakar halv 12 på kvällen. Haha ibland asså..

hearts all over the world tonight

Kategori: Allmänt

hallå!!

Har nyss tagit på mig lite kläder för att snart åka till torp och kolla lite! Idag vaknade jag halv 3.. fattar inte att jag kan sova så länge. Haha jaja, sen gick jag upp käka lite frukost. Och sen så sprang jag i 30 min på bandet. Skönt det. Nu börjar träningslivet och nyttigheterna!! Så nu var det inte längesen jag kom ut från duschen. Senare mot kvällen kommer Moa hit och så sover hon här. Trevligt det! Men nu ska jag fixa mig lite, hörs seen!!
 
 

mys med bästa vän

Kategori:

Ar varit hemma hos Moa hela kvällen då vi har suttit ute och snackat och myst med frukt oså. Trevligt girltalk som vi alla behöver ibland!!

words, friend, beautiful

Kategori: Allmänt

hårfärg

Kategori: Allmänt

Okej för tillfället så gillar inte jag min hårfärg alls. Är så jäkla trött på att behöva få den dära grova utväxten som syns på flera meters håll liksom. Och sen vill jag inte vara ljus längre, vill gå tillbaka till det lite mörkare, men har ingen som helst aning om vilken hårfärg!!

Ett par hårfärger jag skulle kunna tänka mig att ha. 
 
 
åhh beslutsångest..

friendo

Kategori: Allmänt

hallå guzzar!
 
Sov inatt hos Moa. Vi kollade på film och hade det najs ni vet. Vaknade runt 11 tror jag, kollade på en film då. Sen började vi fixa oss och röra oss in mot stan för att käka lite på Cactuz. Det satt inte helt fel ska ni veta!! VI kollade sen i lite affärer och sen drog vi hem till Moa, där min kära fader hämtade mig sen. Har bara kollat på One Tree Hill sen dess.. Haha när man väl börjat kolla kan man inte sluta.. tro mig! Haha.
Imorgon vet jag inte vad som händer, får se på det!! 
ha en najs kväll mina vänner!
 

Cactuz med en fin vän

Kategori:

har nyss käkat en god kycklingsallad med Moa! Nyttigheterna börjar nu!!

bästa mamsi

Kategori:

goaste och bästa mamsi kommer hem med detta till mig. Åhh ibland älskar jag den kvinnan lite extra mycket!!

bästa

Kategori: Allmänt

 
 Ni kan ju absolut inte säga att denna musikvideon inte är grym???? 

goa dagar

Kategori: Allmänt

Hallå!
 
har inte gjort något alls idag förutom att kolla på film. Det är sämst väder ute så vem bryr sig. Sen har jag inget planerat resten utav dagen. Imorgon ska jag iallafall träffa Moa. 
Var på Oddebollen igår en stund med Vilma, då det var rätt tråkigt. Var inte alls många man kände där, och det var nästan inga uddevalla-lag kvar. Så det tog inte lång tid innan vi drog därifrån. Men dem 2 andra dagarna där var skitkul faktiskt! Träffade goa folk osv, lite tråkigt att det är slut nu faktiskt. Men men what to do. 
Ska nu ta och kolla på älskade serien One Tree Hill, mmmh snygge Lucas (Chad Michael Murray) ♥
 

outfit

Kategori: Allmänt

Ingen speciell outfit direkt men ja det här har jag på mig idag iallafall. Snart bär det av till Oddebollen och träffa goa folk!!

godnatt

Kategori: Allmänt

Går faktiskt och lägger mig nu, är fett trött asså.Har ingen aning om varför. Känns också som att jag har feber också.. Jävla skit. Blir jag sjuk vet jag inte vad jag gör, inte kul att vara sjuk när det inte är långt kvar på sommarlovet. Fyfan skolan börjar ju snart!! Lite smått panik jaaa, herregud hur ska det gå för mig som är sämst i skolan? Hur kommer mina betyg se ut haha. Kaos mannar!! 
Jaja nu ska jag sova för imorgon väntas en hel dag på Oddebollen!!
godnatt guzzar.
 
Vi är fulare än några andra, svär asså.

oddebollen

Kategori: Allmänt

tjena!! 

inte mycket till blogging nu det senaste jag vet men har inte tid sorry. Men igår sov Nathalie och Vilma hemma hos mig tills idag. Drog igår in till stan mot kvällen för att köpa lite dricka osv, höll dock på att inte komma hem eftersom att det inte gick några bussar haha kaos. Men fixade det till slut ändå. Kom sen hem och kollade film och somnade runt 3- halv 4. Idag drog vi till oddebollen kl 12 och har varit där hela dagen. Träffat mycket roligt folk och kollat fotboll. Drar även dit imorgon också med Vilma. Sover kanske hos Vilma sen också, trevligt!!
Ha en fortsatt najs kväll!!
 

morning

Kategori:

tjena! hade en grym dag på Liseberg med Emma igår! Var dock sjukt mycket folk så det vart långa köer till "karusellerna" liksom. Men men det funkade, åkte allt jag ville åka så jag är nöjd!! Har nyss käkat lite frukost och ska snart börja fixa mig lite för Nathalie är påväg hit. Längesen jag var med henne nu ska det ska bli kul! Senare träffar vi Vilma också! Kommer bli grymt detta mina vänner! Vi hörs!

på tåget

Kategori:

Sitter på tåget påväg till Liseberg med en trött Emma.. Det är ju kul.

det jag köpte på Ullared!

Kategori:

blev inte så mycket ändå! Men det som är på bilden och lite andra typ småsaker ni vet! och sjalen ser skitful ut, men den är finare på! puss godnatt nu ska jag sova.