lmf

sol sol sol

Kategori: Allmänt

hej på er!

Imorse när jag vaknade kl halv 12 så mådde jag inte bra alls, hade ont i halsen, kände mig febrig, var yr osv. Så jag satte på tv och låg och kollade på tv i typ 1 timme. Sen vart det ju fint väder ute också, såg drog på mig bikinin, hällde på sololja på kroppen och la mig ute och solade. Har fått lite färg! Skönt det, inte kul att känna sig blek på sommaren inte. Så det är det jag har gjort idag.

Göteborg!

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Vilma varit i Göteborg för att shoppa lite. Fick allt med mig lite hem iallafall! Det kunde ju dock vart lite bättre väder, har regnat heeela tiden.. well well.

regn

Kategori: Allmänt

tjena!
Sitter för tillfället helt ensam hemma och det spöregnar. Funderar på om jag ska gå ner och poppa popcorn och sätta på en bra film eller om jag ska sätta på musik på högsta volym och väcka grannarna. Hmm.. beslutsångest.

instagram

Kategori: Allmänt

Följ mig på instagram - linamadeleine

är bättre på att uppdatera bilder där än på bloggen!

outfit midsommar

Kategori: Allmänt

midsommar!

Kategori: Allmänt

hej på er!

Vaknade nyss av massa ungar som skriker utanför.. jävla jobbigt. Så ska väll alldes snart pallra mig upp och käka lite frukost och sen börja fixa mig lite. Ska till Marstrand idag och fira midsommar med lite släkt osv. Kan nog bli trevligt! Ska försöka komma ihåg att lägga upp dagens outfit också!
Japp ska upp och käka nu, ha det bra sålänge!

don't say you can't forgive me, cause nobody's perfect

Kategori: Allmänt

Tjena folks!
Har fortfarande inte riktigt fattat att det är sommarlov än.. Känns bara som ett sånt där meningslöst lov man har i 1 vecka typ och sen back to school. Men nej kör på lite mer än två månader till. Har hitills på sommarlovet, varit och kollat på Junicupen, då kropps p-98 tog hem allt, rätt stolt är jag som känner några som spelar där hihi. Sen har jag varit med vänner osv. Rätt bra start måste jag säga!!
Imorgon så ska jag på morgonen till torp med mamsen för att köpa lite nya kläder osv, bla till midsommar. Och sen senare på dagen ska jag vara med min vän Vilma som också ska sova här tills på Torsdag. Kan bli bra det!

SOMMARLOV

Kategori: Allmänt

Så jäkla underbart!! 7:an har gått så sjukligt fort asså, helt stört! Men nu är det bara att tagga 1 år i 8:an också.. Men först ett långt sommarlov!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3028778/images/2012/pic_206760467.jpg" class="image">

godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu blir det sängen för min del. Men rätt gött att jag får lite sovmorgon imorgon! Ska till unda imorgon med klassen oså. Så David och David konmer till mig imorgon runt halv 9 så går vi till unda då! Trevligt trevligt!
Men ni blir det sängen, godnatt!!

Blondie girl

Kategori: Allmänt

Har varit hos frisören nu i två timmar och 30 minuter typ. Tror ni jag hade ont i rumpan efter det eller?
Hon la iallafall i mer slingor och tog bort utväxten, toppade även håret lite. Är nöjd faktiskt, bra såhär innan skolavslutningen och allt.

Och jag vet att min rumpa ser lite halvt skev ut på denna bilden, men det var något med byxorna asså..

frapino espresso house

Kategori: Allmänt

pain bro

Kategori: Allmänt

Tjena tjena!!
Har precis kommit hem från torp typ, var där för att kolla på skor till avslutningen men hittade inte några alls.. Så imorgon blir det en tripp till Överby med mammsen för att kolla där istället! Idag har jag varit i skolan fram till kavrt i 2, sen vidare hem och sen kom mamma och hämtade upp mig så åkte vi vidare in till stan för att kolla upp mitt ben typ. Har haft ont i mina benhinnor i 1 månad typ, så vi skulle kolla vad man skulle göra åt saken osv. Sen åkte vi hem en stund. Ah inte mer än så har hänt. Riktigt skönt med sista skolveckan nu också, och det är jäkligt goa dagar nu det sista också, inte helt fel alls!

åt helvete med söndagar!!

Kategori: Allmänt

det går ALDRIG att sova på söndagskvällarna!! Hur mycket man än försöker så går det inte! Får fan ta och skaffa sömntbletter snart asså...

var med och tävla om tandblekningspenna

Kategori: Allmänt

Nu kan man vara med och tävla om en tandblekningspenna på min fina vän Moas blogg. För att vara med så klicka in på hennes blogg HÄÄÄR och läs mer om tävlingen där!!

todays

Kategori: Allmänt

fine

Kategori: Allmänt

tjena godmorgon!
Har nyss ätit frukist och ska nu börja fixa mig för att träffa min fina vän Moa som har kommit hem efter 2 veckor i Grekland. Åhh har saknat den flickan!! Lika bra att börja fixa mig nu, mitt hår är rent kaos.. ser ut som ett fågelbo. Usch, slänger nog upp min outfit senare också!!

Färdigt!

Kategori: Allmänt

Sådär då har jag nopprat och färgat ögonbrynen! Riktigt nöjd fakstiskt. Även om det gjorde sjukt ont att noppra, haha sjukt. Så nu slippe jag attt fylla i ögonbrynen varje dag..!

Sanningen sved du fucka ur

Kategori: Allmänt

Ögonbryn

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag för första gången färga mina ögonbryn! Är faktiskt nervös haha, tänk om det inte blir bra liksom.. Men ska ju inte göra de själv så det ska väll bli ganska bra får man väll hoppas på!

happy

Kategori: Allmänt

Hallå!!
HUr är det mer er idag? Med mig är det riktigt bra, en aning trött bara men annars såååå! Slutade som sagt kl halv 1 idag, helt underbart. Drog hem en stund och käkade osv sen mötte jag upp Emma och så drog vi vidare mot torp där jag köpte en tröja och ett linne mycket nöjd. Och sen vidare hem efter det. Sista dagen på veckan imorgon också, skönt det! Och då är det bara 1 vecka kvar till skolavslutningen wiihoooo!!

3 år sedan..

Kategori: Allmänt

tre hela år sedan du nu lämnade oss.. Fattar inte hur snabbt tiden går. Att du inte längre finns kvar har jag fortfarande inte fattat, förväntar mig att någon ska komma och nypa mig så jag vaknar upp ur denna mardrömmen. Men vi vet alla att det inte lär hända.
Saknar dig oerhört mycket älskade morfar. Vi var så lika båda två i sättet, vi hade samma humor och allt. Fattar det inte ännu.
Jag älskar dig morfar sjukt mycket och hoppas du har det bra där uppe, jag vet att vi kommer ses någon gång igen.

 

bed

Kategori: Allmänt

Tjena!
Idag var jag ju som sagt i smögen och kollade lite i affärer och käkade med familjen. Mycket mysigt! Sen vid halv 7 drog jag mig vidare mot fotbollsträning, inte tänat på tre gånger så det var kul! Tog cyklen hem och käkade jordgubbar, inte helt fel avslut på kvällen inte!
Nu blir det sängen för mig, hörs imorgon då jag slutar halv 1 ååhh underbart!!

new!

Kategori: Allmänt

 

Köpte denna gråa goa koftan förut i smögen. Står även Sweden på luvan och där framme står det Swe och tre kronor! Och texten i rosa såklart!!

Back

Kategori: Allmänt

Tjena alla igen!!
Är tillbaka igen, efter ett antal byten så kör jag nog på blogg.se iallafall! Så hör stannar jag nog framöver. Blir säkert mer uppdatering nu när jag fått en ny data och allt. Men idag är det ju Sveriges nationaldag som ni inte glömt väll? Jag ska iallafall till Smögen med familjen för att käka lite osv. Kan nog bli mysigt.
Men måste iallafall dra och fixa mig nu, hörs!