lmf

home

Kategori: Allmänt

Tjena hallå!!
 
Ska alldes snart ta och dra mig ner och ta bort sminket tänkte jag. Kom iallafall hem från Ullared vid typ halv 9-9 kanske. Fick med mig lite saker hem, lägger kanske upp mobilbilder på det senare! Ska inte lägga mig alldes försent, för imorgon drar jag och Emma till Liseberg, wihoo! Kommer bli grymt! Hörs mer sen då gubbs!
 

Ullared

Kategori:

tjena! sitter i bilen påväg till Ullared för att kolla lite där. Hittar säkert något som jag kan fånga på bild till er senare! Så vi hörs väl sen då! Ni får några charmiga bilder på mig just nu.

godnatt!

Kategori:

tänkte starta några One Tree Hill nu och sen sova! höra mer imorgon! godnatt!

my day peps

Kategori: Allmänt

hej på eerr!!

Sitter just nu och snackar med Moa. Trevligt trevligt! Idag har jag ju som sagt varit med Emma. Vi var hemma en sväng hod David. Härligt att det regnade när vi gick dit så mina converse blev helt genomblöta.. Måste verkligen köpa nya nu, är ett hål någostans i skorna Jaja skit samma iallafall ar vi hemma hos Påhlzon. Sen drog vi hem till emma igen och kollade på film och sen vid typ 7 drog jag mig hemåt. Har sen dess bara duschat och kollat på One Tree Hill, åhh vad jag älskar den serien. Imorgon så ska jag också försöka få ut min madre till Överby för lite shopping, rätt behövligt kan jag ju meddela. 
 

drar till Emma nu

Kategori:

outfiten idag!

bästa

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Tänkte dra mina dagar här nu!
 
Fredag: Det var sjukt bra väder ute och jag skulle vara med moa. Så hon kom till mig rätt tidigt så låg vi ute och solade HELA dagen. Fick allt färg, härligt. Verkligen det jag behövde haha. Vi pratade även lite med David och David ett tag. Sen fixade vi oss lite och gick hem till Moa för att hämta saker för hon skulle sova hos mig. Sen hem till mig igen. Och sen motkvällen träffade vi David och David igen och var med dem hela kvällen där. Tvärgoa killar asså. Sen kollade vi bara film resten av kvällen.  
 
Lördag- Vädret var sämst, regnade hela dagen och skit. Men vi pallrade oss ut till torp för att jag skulle köpa en ny skinnjacka, riktigt nöjd med den faktiskt! Sen tog det inte lång tid innan vi drog hem igen och kollade på film HELA dagen. Och det var då fan helt okej för vädret var skit rakt igenom. Sen vart det ju inte helt fel att vara ensamma hemma hela kvällen också för mor och far var ej hemma då. Hade på världens högsta musik öppnade alla fönster och dunkade rå kl halv 1 på natten wihoo. Haha fett kul var det asså, vart ju liksom tvungen att hämnas på mina grannar som har haft fest typ hela sommaren. Min tur nu!! Haha och så somnade vi typ 3-halv 4.
 
Söndag- Vi vaknade 2.. Alltså var hela dagen borta.. Så vi körde på en film dag idag också. Haha lika bra, jag menar vädet sög ju idag med. Så moa drog la hem vid 6 typ. Sen dess har jag inte orkat göra något speciellt. Är ju inte direkt trött om man säger så. Ne men ha det bra så höres vi!! 
Har haft 3 grymma dagar med bästisen min, loveu.
 

dagens outfit

Kategori:

körde på detta idag! Det är ju sjukt varmt ute, tur att man kom hem tidigt så man kunde sola!! Underbara sommar!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3028778/images/2012/pic_50114c25ddf2b33d3d00004b.jpg" class="image">

sista dagen, wihoo!

Kategori: Allmänt

Idag var det den sista dagen i dalarna wihoo, som jag längtat!! Och eftersom att vi ska åka rätt tidigt imorgon bitti typ 7 så ska jag dygna inatt också! Lika bra, kommer ändå aldrig orka upp imorgon annars. Ska iallafall försöka! Bloggar säkert mer sen!
 

sängen

Kategori: Allmänt

Nu blir det sängen och stå ut en ända dag till sen bär det av hem igen! ååhh underbart! Godnatt på er!
 
 
 

10 saker om mig

Kategori: Allmänt

1. Jag har 3 bästa vänner som jag säger ALLT till och litar på dem till 100 %
2. Jag hatar min kropp, så försöker verkligen att träna och äta nyttigt så jag får den kroppen jag vill ha för just nu är jag inte nöjd någonstans med den..
3. När jag väl börjar gilla en kille, så slutar jag aldrig tänka på han.
4. Min förbild är Beyoncé, jäklar vad grym den kvinnan är.
5. När jag flyttar hemmifrån ska jag flytta till en storstad.
6. Utan mina vänner så vet jag inte vad jag hade gjort.
7. Jag absolut hatar fiskbullar, tycker det är så sjukt vidrigt!!
8. Jag vill verkligen inte börja 8:an
9. Jag blir advunsjukt hur lätt som helst, minsta lilla sak.
10. Jag stör mig lätt på folk, småsaker dem kan göra bara.

Dalarna

Kategori: Allmänt

Jag dygande ju som sagt från Söndag till Måndag morgon. Satt uppe och snackade skype med David hela natten som gjorde att tiden gick mycket fortare. Sen vid 6 på Måndag morgon så bar det av till Dalarna, sådär taggad på att sitta i en bil i 6-7 timmar när man inte sovit ett skit på hela natten. Somnade ju till ibland i bilen, så det gick väll rätt fort ändå. När vi kom fram hit så gjorde vi inte så mycket, jag gick och sov för det mesta haha, var så sjukt trött så man orkade inte så mycket. Så jag somnade 9 på kvällen där, har fan inte gått och lagt mig så tidigt på hela sommarlovet haha. 
Idag blev jag väckt... kl 10 för att vi skulle åka till någon jävla marknad som förövrigt sög. Hade inte någon täckning på mobilen alls. Bonnelandet ♥ Sen så har vi spelat lite minigolf här på kvällen. Som jag förlorade på.. det går ju bra nu.. Sen kan jag ju också meddela att det är skog överallt EXAKT ÖVERALLT. Det ända man ser är skog, härligt. 
Nej slut på klagandet.. Eller? 
 

dör

Kategori: Allmänt

ah tjena! 
 
Har nog aldrig saknat Uddevalla så mycket som jag gör nu. Så fort man lämnar denna campingen så har man ingen täckning på mobilen eller något. Det suger. Det finns ingenting att göra här. Datan har blivit min bästa vän under denna tiden. Berättar lite smått om vad vi har gjort osv i nästa inlägg!
 

inte kul

Kategori: Allmänt

tjenare!
 
Sitter just nu och snackar med david, det var ju inte igår kan jag ju säga! Hehe trevligt det. Ska faktiskt dygna idag, ska ändå åka iväg kl 6 imorgon bitti så det är ingen ide att ens gå och lägga sig då. Ska till Dalarna imorgon.. Tro mig har inte längat en enda sekund, är hellre hos mormor asså.. Får väll ta och börja packa lite också kanske en bra början menar jag. 
Men jag bloggar antagligen imorgon i bilen också, om jag inte sover hela resan.. Det märker vi! 
Hörs nä vi hörs! 
 

dagens outfit

Kategori:

varm

Kategori: Allmänt

hej på er!!

Sitter just nu i mitt rum och typ dööör utav värme.. seriöst vet inte vart jag ska ta vägen asså. Öppnat fönstret och allting... Usch. Idag har jag varit med Emma. Vart längesen jag träffade hon nu så det vart kuuul. Har varit på maxi och handlat lite, sen hem och bakade och sen drog vi en film till det. Imorgon vet jag inte vad som händer. Kanske drar till Fallens, får se på den saken inget bestämt ännu. 
 

Göteborg!

Kategori:

tjena! befinner mig just nu i Göteborg, är hemma hos några som vi känner här. Trevligt trevligt, inte varje dag man träffar dem liksom! Ne ska nog snart ta och sova fett trött asså.. Imorgon ska jag vara med Emma, saknat den bruden rejält mycket asså! Japp japp men vi hörs mer imorgon!

Grattis världens bästa!

Kategori:

Idag fyller världens bästa vän år! Jag nog. inte beskriva med ord hur jäkla tacksam och glad jag är att ha henne i mitt liv. Hon har hjälpt mig genom så mycket! Mycket kärlek till denna tjejen! Jag älskar dig mer än allt min fina.

done

Kategori: Allmänt

tjena tjena!
 
Har nyss blivit helt kar med packing och sminkning osv. Vilma och dem kommer snart och hämtar upp mig så åker vi vidare till Kungshamn! Wohoo ska bli riktigt skönt att komma ifrån denna äckliga stad ett tag. Har inget mer att säga nu, så vi hörs när vi hörs! ska som sagt försöka hålla uppdateringen igång!!
 

trött nu jaaa

Kategori:

Eftersom att jag har sovit i 2-3 timmar inatt och varit hela dagen i Göteborg så ska jag gå och lägga mig i underbara sängen. Imorgon bär det av till Kungshamn med Vilma och är där tills på Onsdag. Vet inte alls hur uppdateringen kommer bli under dem dagarna, men jag får göra mitt bästa! godnatt på er!

I was here

Kategori:

When I leave this world, I'll leave no regrets Leave something to remember, so they won't forget. I want to say I lived each day, until I died. And know that I meant something in, somebody's life. I will leave my mark so everyone will know I was here.

wihooo

Kategori: Allmänt

tjena tjena!! 

Läget med er då? Med mig är det fint, har inte gjort något alls idag. Skulle egentligen ''jobbat'' idag alltså hjälpa till att måla ett hus, men nej det sket sig eftersom att vädret inte var bra. Så det sög ju. Pappa kom nyss hem med Justin Bieber biljetterna wihoooo, har fortfarande inte fattat att jag faktiskt ska se han live!! Helt sjukt. 
Senare kommer iallafall Moa hit och sover här. Imorgon bär det av till Göteborg för shopping, kan väl slänga upp bilder på vad jag köpt isåfall. 
Vi hörs senare guzzar! 
 

cupcakes

Kategori:

Har idag stått och gjort cupcakes! Fett nöjd måste jag säga!

outfit

Kategori:

Nu går jag och möter upp Moa så ser vi vad vi hittar på!

not good my friends...not good

Kategori: Allmänt

tjena och typ godmorgon!! 

Haha har nyss käkat frukost.. perfa såhär på eftermiddagen. Nej inte alls.. blev väckt av min kära far kl halv 2. Inte bra, nu är hela dagen borta.. fuck that. Men ska försöka få ut mamma till torp en stund och kolla lite. Annars vettefan vad jag ska göra idag. Något får väl hända.. eller? 
 
Och här sitter jag i min fina Helge tröja...
 
 

damn

Kategori:

Fan att det blir att man tänker på allt när man ligger själv och ska sova. Verkligen ALLT.

förbränner lite på bandet!

Kategori:

tar och springer lite på bandet och förbränner lite!

damn boy

Kategori: Allmänt

hallå!!
 
Har nyss käkat lite med the familia, trevligt! Igår från idag sov jag hemma hos Emma. Så igår var vi först med David en stund, haha shit har saknat den killen asså!! Iallafall så efter typ 1-2 timmar kanske så drog han och då gick vi in en stund. Drog senare mot kvällen ut och var lite med Jesper, Hugo och Emil. Goa småkillar dom. Sen så gick vi hem till Emma och somande så sött till En gång i Phuket. Idag vaknade vi upp till strålande väder ute, så på med bikinin och ut på altanen och sola! Så har fått färg idag, jag SKA vara brun på skolfotot helt enkelt! Och sen så var vi med Jesper och Hugo en stund idag med. Och är nu hemma och ska senare springa på bandet lite tror jag! Gott det. 
 
Hörs nog mer sen!
 
Här får ni 3 mycket fina bilder från veckan!
 

awsome dude

Kategori: Allmänt

Hej på er!!

Har nyss kommit in efter att ha varit ute på en promenad med hunden. Det var fett varmt ute också, så det var ju himla bra att jag tog på mig tjocktröja och helt kittet... Sen kommer iallafall Vilma hit hon sover även här. Himla mysigt det. Åker nog ut sen och köper till gott oså. Vi hörs när i hörs!!
 
lite fejna bilder på mig nu, osminkad och allt!1

The dictator

Kategori: Allmänt

Hej på er folk! 
 
Har varit en grym dag idag! Att först få reda på att man har fått biljetter till Justin Bieber, springa några varv i huset för att fatta det. Att sen träffa Moa och gå på en asrolig bio och sen hem till henne efter det till mor kom och hämtade mig runt halv 11. Riktigt grymt! 
Imorgon ska jag träffa Vilma vet inte vad vi hittar på än, det får vi se då! Ska snart gå och lägga mig tror jag, fett trött faktiskt! 
Men vi hörs nog mer imorgon mina vänner!!
 

JUSTIN BIEBER mycket stora bokstäver och utropstäcken!

Kategori: Allmänt

JAG HAR FÅTT BILJETTER TILL JUSTIN FUCKING BIEBER DEN 23 APRIL 2013!!!!!!!!! SÅ DEN 22 APRIL SÄTTER JAG, MOA OCH VILMA OSS I BILEN OCH ÅKER UPP TILL STOCKHOLM WIHOOOOO!! HELT CPGLAD JUST NU!!!!!
 

PERFECT

Kategori: Allmänt

Godkväll och godnatt på er!

Sitter nu och lyssnar på ite go musik, har snackat skype med Moa och Anton i typ 2 timmar, för goa är dem! Har idag varit med moa iallafall, var inne i stan och fikade på Lejas café riktigt mysigt. Drog sen hem till moa en stund  och sen ut till torp för att köpa bästa Ben & Jerry's, mmh älska. Sen vidare hem till mig och glo film. Sen vid 22 så drog vi ut för att möta upp philip, Kyle och William, goa gubbs! Sen drog jag mig hemmåt efter det! Så har min dag sett ut ungefär. Imorgon ska jag vara med Vilma, vi drar kanske till Göteborg och kollar på Partillecup, blir förhoppningsvis så! 
Men nu ska jag snart, ta och krypa ner till kojs! Så vi hörs mer imorgon guzzar, har bara fula webb bilder på datan just nu, ska lägga över bilder på datan imorgon tänkte jag! 
Godnatt på er!
 

fuckat

Kategori: Allmänt

tjena, läget med er då? 
har ju som ni märkt inte blivit någon bloggning alls på jag vet inte hur länge men det är för det första för att det inte har funkat att logga in på blogg.se appen, för det andra för att jag har varit på cup i ungefär 5 dagar, för det tredje för att jag inte har varit hemma mycket och har därför inte haft någon tillgång till en data. Så ja jag har ju anledningar! Kan ju börja lite smått med att igår vaknade jag och emma upp hos mig. Vi kollade lite film på morgonen osv, sen drog vi ut till torp och köpte Ben & Jerrys's mmmhh världens bästa i alla lägen! Sen åkte vi hem till mig igen och emma åkte inte så långt efter det hem. Sen kom vilma till mig och vi drog efter det till stan för att köpa lite gott till kvällen eftersom att jag skulle sova där! Så jag vaknade upp hos vilma idag och sen vid 3 så drog vi till vårdcentralen för jag skulle ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer, och JA den gjorde fett ont!! sen åkte vi och köpte jordgubbar! Helt ok slut på kvällen. Nu sitter jag helt ensam och ska dra igång en film nu tänkte jag så nu avslutar jag detta inlägget med ett stort GODNATT.